Fel | Kezdőoldal | Kategóriák | Tartalom | Linkek | Irodalomjegyzék

SZTTKSzcientológiai Tudást Tanulmányozó Kör

CCHR honlap - Könyvek

A felbőszített olvasó két remek összeesküvés könyvet is rendelhet a CCHR-től, melyek leleplezik az évszázad nagy csalását... „Rendeljen egy másolatot most!”

Psychiatry: The Ultimate Betrayal

„Pszichiátria: a végső árulás”

A rövid leírás utolsó mondata:

„A könyv felfedi a pszichiáterek világhálóra való befolyását, de főként egy tervet javasol: mit kell tennünk, hogy megmaradjunk, mint társadalom.”

El lehet képzelni...


„Pszichiáterek: az emberek, akik Hitler mögött álltak”

Psychiatrists: The Men Behind Hitler

„Ki állt valójában Hitler mögött, aki belenevelte felfogását, és aki inspirálta őt? Milyen szerepet játszottak ezek az emberek a haláltáborok 'kivégző gépeiben'? Hogyan menekültek meg a felelősségre vonástól a második világháború után, és lettek 'elismert' tagjai a társadalomnak? Miféle lepel alatt vannak ezek a Hitler Mögött Álló Emberek, és az ő tanítványaik, akik felelősek a bűnözés mai szárnyalásáért, az analfabétizmusért [illetve tanulatlanságnak is lehetne fordítani, csak annak még annyi értelme se lenne - sőt...] és a drogokkal való visszaélésekért? És hogyan állítható meg ártalmas befolyásuk - mielőtt még nem késő?”

Íme: mindenért a pszichiáterek a felelősek - ki más? Szerintem viszont ezt az elvakult, buta, eszeveszett gyűlölködést kéne megállítani (ezért kár volt lejönni a fáról :-).


Vissza az előző oldalra